Benvolguts

Aquest espai és per mantenir-vos informats d'aquelles activitats complementàries que fan les AUGG. Esperem que sigui un espai d'intercanvi on pugueu participar i compartir les vostres experiències i fotografies de les Aules Itinerants i ens digueu tot alló que considereu que podem millorar entre tots.



Us convidem a particiar-hi!

Com us podeu assabentar de les activitats?

Les sortides culturals, les aules itinerants i els viatges us seran informants puntualment al vostre grup, una miqueta abans de que s'iniciin les conferències.
Recordeu que els delegats de grup tenen tota la informació i que també estarà projectada a cadascun dels grups.

4.4.12

AI:ILLA DE MALTA

Farem dues sortides a l'Illa de Malta
17 al 21 d'abril i 24 al 28 d'abril 

Mapa de Malta

Malta té una riquíssima tradició històrica, i una gran llegat religiós. 
L'illa va ser ocupada per fenicis, grecs, romans, àrabs, aragonesos, francesos i britànics, fins a la seva independència. Fou la seu de l'Ordre dels Cavallers de Sant Joan de Jerusalem. Tots aquests pobles hi van deixar marca, en la seva arquitectura, a la llengua, en la gastronomia i el caràcter dels seus habitants. 


La Valetta 
Cinc dies per gaudir de tota la riquesa cultural de l'illa. Visitarem els temples de Ggantija, les Catacumbes de Sant Pau, el Palau Parisio, la Valetta i altres ciutats destacades. Farem un sopar típic maltés amenitzat amb un conjunt de guitarres. 
Visitarem els seus paratges naturals en barca, els Blue grotto, grutes marines als penyasegats. 

Esglèsia de Mosta
Organitza: Mític Viatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada