Benvolguts

Aquest espai és per mantenir-vos informats d'aquelles activitats complementàries que fan les AUGG. Esperem que sigui un espai d'intercanvi on pugueu participar i compartir les vostres experiències i fotografies de les Aules Itinerants i ens digueu tot alló que considereu que podem millorar entre tots.



Us convidem a particiar-hi!

Com us podeu assabentar de les activitats?

Les sortides culturals, les aules itinerants i els viatges us seran informants puntualment al vostre grup, una miqueta abans de que s'iniciin les conferències.
Recordeu que els delegats de grup tenen tota la informació i que també estarà projectada a cadascun dels grups.

17.4.12

AI: RIOJA ALABESA

Mapa de la regió
Entre el 11 i el 15 de maig us proposem una sortida per conèixer la Rioja Alabesa.

La Rioja Alabesa és una de les comarques de la Província d'Àlaba . La seva capital és Laguardia, ciutat medieval vorejada de les muralles i la qual visitarem.


La comarca va ser habitada ben aviat com ho constaten els dolmens i les restes del poblat prehistòric de La Hoya. 
Els romans s'hi van establir pel clima i per la seva orografia. Castella i Navarra es varen disputar el domini de la comarca durant l'Edat Mitja. 
L'economia local està basada en el monocultiu de la vinya,a mb 11500 ha.,  i l'elaboració del vi DO Rioja.


Museu de Naips Heraclio Fourier
Visitarem Vitoria, i altres poblacions de la comarca com Tuesta, Samaniego, Oñati, i diversos monuments històrics, eclesiàstic i museus curiosos, com el Museu de naips d'Heraclio Fournier, altament recomanable per la riquesa i peculiaritat de la col·lecció i l'estructura de l'edifici, antic Palau de Bendaña, o el Museu de la Cultura del vi, a Briones.  
Filtre gasquet - Museo de la Cultura del Vino

Organitza: AIGE Viatges
Viatge en Autocar


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada