Benvolguts

Aquest espai és per mantenir-vos informats d'aquelles activitats complementàries que fan les AUGG. Esperem que sigui un espai d'intercanvi on pugueu participar i compartir les vostres experiències i fotografies de les Aules Itinerants i ens digueu tot alló que considereu que podem millorar entre tots.



Us convidem a particiar-hi!

Com us podeu assabentar de les activitats?

Les sortides culturals, les aules itinerants i els viatges us seran informants puntualment al vostre grup, una miqueta abans de que s'iniciin les conferències.
Recordeu que els delegats de grup tenen tota la informació i que també estarà projectada a cadascun dels grups.

Festival Cultural (FC)

El Festival Cultural, és un acte de convivencia entre tots aquells associats que desitgin compartir un dia de cultura i germanor fora de les Aules i fora de Barcelona.
Concert Coral i Orquestra
Consisteix en visitar una població de Catalunya, com per exemple Manresa, Sant Cugat, L'espluga de Francolí, Esparreguera....., on, si és possible existeixi una altra Aula d'Extensió Universitària, per intercanviar experiències.
Els actes culturals es realitzen en un teatre on la Coral i el grup de Teatre ens ofereixen el seu talent amb un concert i una obra de teatre adaptada i representada per els nostres alumnes.
A més de la Coral i el Grup deTeatre, sempre hi ha alguna cosa que sorpren als nostres alumnes, com per exemple un concert amb un quartet de corda, o la representació de Cançó d'Amor  de Guerra amb cantants professionals, o un concert de piano o d'acordions...

Guardó per al l'Aula de Manresa
al dinar de germanor
Per finalitzar el dia es fa un dinar de germanor, distés i molt agradable, on es dona per acabat el curs.´



www.flickr.com

AUGG Festivals Culturals photoset AUGG Festivals Culturals photoset