Benvolguts

Aquest espai és per mantenir-vos informats d'aquelles activitats complementàries que fan les AUGG. Esperem que sigui un espai d'intercanvi on pugueu participar i compartir les vostres experiències i fotografies de les Aules Itinerants i ens digueu tot alló que considereu que podem millorar entre tots.



Us convidem a particiar-hi!

Com us podeu assabentar de les activitats?

Les sortides culturals, les aules itinerants i els viatges us seran informants puntualment al vostre grup, una miqueta abans de que s'iniciin les conferències.
Recordeu que els delegats de grup tenen tota la informació i que també estarà projectada a cadascun dels grups.

28.2.12

VC: COSMOCAIXA

Durant el mes de març us proposem tres dies per gaudir de la ciència.
El 7 el 14 i el 21 de març anirem al CosmoCaixa, on estrenarem el nou Planetari en 3D




L'Obra Social "la Caixa" presenta a CosmoCaixa el nou Planetari 3D, una de les instal•lacions més avançades del seu gènere, no tan sols en l'àmbit espanyol, sinó també a escala internacional, i adaptat per a persones amb dificultats visuals i auditives.
El nou sistema de projecció a cúpula completa presenta millores espectaculars en la qualitat gràfica de les imatges, al mateix temps que manté la versatilitat que li proporciona el fet de ser una instal•lació digital. A més, i com a novetat més destacada, el sistema incorpora la tecnologia 3D més moderna.

El Planetari reneix per convertir-se en una instal•lació polivalent. D'una banda, conserva l'essència com a planetari pròpiament dit, i de l'altra, en potencia l'ús com a cinema immersiu, la qual cosa permetrà projectar-hi audiovisuals de divulgació científica de temàtiques diverses.

Per més informació: http://obrasocial.lacaixa.es

Sortida en autocar
Ja queden poquetes places! Apunteu-vos!

Les informacions han estat extretes dels següents webs:
http://www.youtube.com/watch?v=eJHL0P1Fr6c
http://www.agendacentrosobrasociallacaixa.es/ca/cosmocaixa-barcelona/2012gener-abril/planetari-3d

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada