Benvolguts

Aquest espai és per mantenir-vos informats d'aquelles activitats complementàries que fan les AUGG. Esperem que sigui un espai d'intercanvi on pugueu participar i compartir les vostres experiències i fotografies de les Aules Itinerants i ens digueu tot alló que considereu que podem millorar entre tots.Us convidem a particiar-hi!

Com us podeu assabentar de les activitats?

Les sortides culturals, les aules itinerants i els viatges us seran informants puntualment al vostre grup, una miqueta abans de que s'iniciin les conferències.
Recordeu que els delegats de grup tenen tota la informació i que també estarà projectada a cadascun dels grups.

16.3.11

Vilanova i La Geltrú

Biblioteca Víctor Balaguer
El 31 de març passarem un dia cultural i gastronómic.
Anirem fins a Vilanova i la Geltrú on visitarem al Museu del Ferrocarril, la Biblioteca Víctor Balaguer on veurem reunides les múltipels obres d'art, llibres i etnografies que Balaguer havia atresorat durant la seva vida. Els fons està format per objectes procedents de diverses parts del món. Victor Balaguer va fer construir expressament un edifici per a la Biblioteca i Museu públics, ja que creia que d'aquesta manera contribuïa a l'avenç del país doncs per a ell la Cultura constituïa la base del progrés d'un poble.
Dinarem a un restaurant de la zona on gaudirem d'una Calçotada.
A la tarda visitarem Sitges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada