Benvolguts

Aquest espai és per mantenir-vos informats d'aquelles activitats complementàries que fan les AUGG. Esperem que sigui un espai d'intercanvi on pugueu participar i compartir les vostres experiències i fotografies de les Aules Itinerants i ens digueu tot alló que considereu que podem millorar entre tots.Us convidem a particiar-hi!

Com us podeu assabentar de les activitats?

Les sortides culturals, les aules itinerants i els viatges us seran informants puntualment al vostre grup, una miqueta abans de que s'iniciin les conferències.
Recordeu que els delegats de grup tenen tota la informació i que també estarà projectada a cadascun dels grups.

16.3.11

Viena


Del 28 d'abril al 1 de maig
Noria Gegant - Símbol de Viena
Passarem 4 dies a la ciutat Imperial dels Habsburg, gaudint dels palaus com Schömbrunn i Hofburg, dels edificis i museus, dels cafes.. etc...

Tindrem l'ocasió d'observar la ciutat a vista d'ocell a la Torre del Danubi, de gaudir d'una representació de l'Escola d'Equitació Espanyola que continua amb la tradició de l'art eqüestre d'alta escola. Pujarem a la noria, simbol de Viena.
També assistirem a un concert de música clàssica i un altre dels Nens Cantors de Viena i el Hofmusikkapelle a la Capella del Palau Imperial
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada