Benvolguts

Aquest espai és per mantenir-vos informats d'aquelles activitats complementàries que fan les AUGG. Esperem que sigui un espai d'intercanvi on pugueu participar i compartir les vostres experiències i fotografies de les Aules Itinerants i ens digueu tot alló que considereu que podem millorar entre tots.Us convidem a particiar-hi!

Com us podeu assabentar de les activitats?

Les sortides culturals, les aules itinerants i els viatges us seran informants puntualment al vostre grup, una miqueta abans de que s'iniciin les conferències.
Recordeu que els delegats de grup tenen tota la informació i que també estarà projectada a cadascun dels grups.

16.3.11

La Passió

Sortida d'un dia en autocar
PLACES LIMITADES


El 10 d'abril us proposem anar a veure la Passió d'Esparreguera. La  Passió es un espectacle de gran intensitat dramàtica i tècnica que aconsegueix transmetre a l'espectador actual l'essència d'uns personatges amb dos mil anys d'història . Donada la grandiositat del teatre, la gran quantitat d'actors en escena, els canvis escenogràfics, la perfecta unió del text, la música original interpretada en directe per la orquestra i una coral, fan que la Passió d'Esparreguera sigui una producció teatral de característiques úniques. En acabar la primera part, farem una visitat al Centre d'Interpretació de la Passió. Dinar A la tarda veurem la segona part i després tornada a Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada