Benvolguts

Aquest espai és per mantenir-vos informats d'aquelles activitats complementàries que fan les AUGG. Esperem que sigui un espai d'intercanvi on pugueu participar i compartir les vostres experiències i fotografies de les Aules Itinerants i ens digueu tot alló que considereu que podem millorar entre tots.



Us convidem a particiar-hi!

Com us podeu assabentar de les activitats?

Les sortides culturals, les aules itinerants i els viatges us seran informants puntualment al vostre grup, una miqueta abans de que s'iniciin les conferències.
Recordeu que els delegats de grup tenen tota la informació i que també estarà projectada a cadascun dels grups.

16.3.11

Les meravelles de la Costa d'Azahar

Viatge que es realitazarà en autocar.
Del 4 al 6 d'abril

El Fadrí - Castelló
Visitarem Alcossebre on gaudirem del paisatge ric en contrastos, visitarem també Alcalà de Xivert, on veurem la seva esglèsia barroca de Str. Joan Baptista.
També visitarem la ciutat de Castellò, on passejant ens trobarem amb la Pl. Major i l'Esglèsia de Santa Maria, l'Ajuntament i el famós Fadrí, un campanar de propietat municipal de planta octogonal tipica del gótic català. També veurem el mercat central, i la Casa Consistorial. L'esglèsia de St. Agustí, la Casa dels Orfens, la Casa dels Miguels, Casa del Baró de la Pobla, el Casino Antic, l'edifici de Correus, l'Institut Francesc Ribalta, Museu de Belles Arts de la Diputació.
Ens endinsarem dins la terra a la Vall d'Uixó, on navegarem pel riu subterrani de les Coves de Sant Josep, el més llarg d'europa.
El darrer dia podrem gaudir d'un matí passejant per Penyiscola, o aquells que ho prefereixin, gaudir de les instal·lacions SPA de l'htel que consisteixen en piscina climatitzada amb cascada lumbar, sauna seca, bany turc, jacuzzi, cabina de gel., etc.. L'hotel ofereix també tractaments de bellesa i massatges a preus assequibles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada