Benvolguts

Aquest espai és per mantenir-vos informats d'aquelles activitats complementàries que fan les AUGG. Esperem que sigui un espai d'intercanvi on pugueu participar i compartir les vostres experiències i fotografies de les Aules Itinerants i ens digueu tot alló que considereu que podem millorar entre tots.Us convidem a particiar-hi!

Com us podeu assabentar de les activitats?

Les sortides culturals, les aules itinerants i els viatges us seran informants puntualment al vostre grup, una miqueta abans de que s'iniciin les conferències.
Recordeu que els delegats de grup tenen tota la informació i que també estarà projectada a cadascun dels grups.

15.11.11

Jornada de Germanor a Montserrat

El proper dia 29 de novembre tornarem a pujar a Montserrat, a reviure els viatges que hem realitzat aquest darrer curs. A més us presentarem les propostes de l'Aula Itinerant per aquest curs 2011-12, propostes que pensem que us interessaran molt. 

Massís de Montserrat

Pin de les AUGG 

La sortida inclou: Autocar d'anada i tornada des de Barcelona, tren cremallera, dinar, donatiu al Monestir i les propines del restaurant i el xofer. 
Per gaudir de descomptes en les entrades del museu, audiovisual i funiculars, cal que porteu el pin de les aules (si no el teniu, es pot adquirir a les oficines de les AUGG 

Cal reservar les places abans del 19 de novembre. Apunteu-vos al vostre grup. 
El monestir


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada