Benvolguts

Aquest espai és per mantenir-vos informats d'aquelles activitats complementàries que fan les AUGG. Esperem que sigui un espai d'intercanvi on pugueu participar i compartir les vostres experiències i fotografies de les Aules Itinerants i ens digueu tot alló que considereu que podem millorar entre tots.Us convidem a particiar-hi!

Com us podeu assabentar de les activitats?

Les sortides culturals, les aules itinerants i els viatges us seran informants puntualment al vostre grup, una miqueta abans de que s'iniciin les conferències.
Recordeu que els delegats de grup tenen tota la informació i que també estarà projectada a cadascun dels grups.

14.2.12

VC: MUSEU DE GENERES DE PUNT DE MATARÓ

El passat  dia 8 de  febrer un grup d'alumnes va anar a visitar el Museu de Generes de Punt de Mataró,  i a la tarda la visita va acabar a la Basílica de Santa Maria de Mataró. 
Basílica de Santa Maria de Mataró
La indústria dels generes de punt va ser molt important a Mataró, i està molt vinculada al desenvolupament industrial i al creixement de la ciutat. 
El Museu de Generes de Punt, gestionat per la Fundació Jaume Vilaseca, és important per la vinculació de famílies senceres que hi van treballar. 

Els telers 
Sala de les remalladores
La Fundació agrupa una fons de 250 màquines produïdes en tallers de Catalunya. Aquestes màquines han estat restaurades i estan en funcionament i s'exposen a les sales del museu. També  compten amb eines de taller de començament del s. XX, màquines de fusta, màquines de teixir barretines, boines o mitjons, i màquines circulars per fer peces de teixits, bancades de treball, premses de planxar, bobines.. etc...

El dinar va ser en un bonic restaurant a Argentona, on el grup va aplegar-se en una sola taula.

El dinar a ArgentonaFotografies cedides per la Sra. MCB

2 comentaris:

 1. Carme5.5.13

  A Can Marfà no hi ha el Museu del Gènere de Punt.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies. Ho modifiquem. Si ens pot precisar més coses li agraïrem.

   Elimina