Benvolguts

Aquest espai és per mantenir-vos informats d'aquelles activitats complementàries que fan les AUGG. Esperem que sigui un espai d'intercanvi on pugueu participar i compartir les vostres experiències i fotografies de les Aules Itinerants i ens digueu tot alló que considereu que podem millorar entre tots.Us convidem a particiar-hi!

Com us podeu assabentar de les activitats?

Les sortides culturals, les aules itinerants i els viatges us seran informants puntualment al vostre grup, una miqueta abans de que s'iniciin les conferències.
Recordeu que els delegats de grup tenen tota la informació i que també estarà projectada a cadascun dels grups.

15.11.12

VC: CARDEDEU I CALDES DE MONTBUI

12 DE DESEMBRE
Us proposem una visita combinada. Al matí la Planta potabilitzadora del Ter i a la després anirem a Caldes de Montbui al Museu Thermalia 
La visita a la Planta potabilitzadora del Ter  com a complement de la visita a la dessalinitzadora del Prat, que ja varem fer el curs passat. . 
Pantà de Sau

La planta potabilitzadora del Ter tracta l’aigua d’aquest riu que arriba des dels embassaments de Sau i Susqueda a través d’una canonada de més de 50 quilòmetres de longitud, i s'abasteix d'aigua potable les comarques del Vallès Oriental, el Vallès Occidental, el Maresme i una part de la ciutat de Barcelona.
Si voleu més informació cliqueu aquí
Museu Thermalia


Planta potabilitzadora
El Museu Thermalia de Caldes de Montbui és un centre dinamitzador de la cultura i la tradició termal de la vila. El trobareu allotjat en un edifici de l'època medieval que fins els anys 70 feia la funció d'hospital i servei de banys termals. L'estructura del s. XIV va ser reformada als anys 80 i conserva les arcades de l'entrada, tres banyeres del segle XVIII i l'encavallada del pis superior.
Hi conté la col·lecció Mas Manolo que conté destacades obres dels pintors Manolo Hugué i Pablo Picasso

12 de desembre
Preu per persona: 52€
Inclou dinar
Sortida en autocar 
Organitza: AUGG i Mític 
Posar-se en contacte amb Mític Viatges Informació extreta de: http://www.visiteucaldes.cat i http://www.atll.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada